سبد خرید شما خالی است.

اسید استیک جز اسیدهای کربوکسیلیک میباشد و در نامگذاری آیوپاک به اسید اتانوئیک معروف است. این اسید دارای فرمول شیمیایی میباشد و در قسمت چشایی طعم ترشی، شبیه طعم سرکه میدهد. این اسید یک اسید ضعیف است، زیرا تنها مقداری اسید جدا شده در محلول آبی میباشد.
استیک اسید چیست؟
اسید استیک یا اتانوییک اسید (اتانوئیک اسید) در دسته بندی اسیدهای آلی یا اسیدهای کربوکسیلیک قرار می گیرد. فرمول استیک اسید (یا همان فرمول اتانوییک اسید) CH3COOH می باشد. pH استیک اسید در غلظت 1 مولار برابر با 2.4 بوده و یک اسید ضعیف به شمار می رود.
نام گذاری آیوپاک استیک اسید به نام اسید اتانوئیک یا اسید اتانوییک می باشد. این محصول به عنوان پیش ماده پلی وینیل استات و سلولز استات تولید می شود. استیک اسید یک کربوکسیلیک اسید مصنوعی با خواص ضد باکتری و ضد قارچی است. اتانوییک اسید یکی از ساده ترین اسیدهای کربوکسیلیک و یک معرف شیمیایی مهم صنعتی است. آیا این سوال برای شما مطرح شده که اسید استیک از کجا بخرم؟ خرید اسید استیک وارداتی و داخلی از طریق شرکت فامکو بزرگترین وارد کننده مواد شیمیایی به آسانی امکان پذیر می باشد. شما می توانید برای دریافت دیتاشیت و MSDS استیک اسید و همچنین برای اطلاع از قیمت اسید استیک خوراکی، استیک اسید صنعتی، اسید استیک گلاسیال و اسید استیک در زنبورداری با کارشناسان شیمی هایپر صنعت فامکو تماس حاصل فرمایید.
فرمول شیمیایی استیک اسید: CH3COOH یا C2H4O2
شکل ظاهری: مایع بی رنگ با بوی تند و زننده
بسته بندی استیک اسید: تانکری، بشکه ای
فروش اسید استیک یا جوهر سرکه
اکنون که تا حدودی پی بردیم استیک اسید چیست؟ با مشخصات آن بیشتر آشنا خواهیم شد و خواهیم دانست که این ماده قطبی یا ناقطبی است؟ اسید استیک مایع یک حلال پروتون دار هیدروفیل (قطبی)، مشابه اتانول و آب است. پس استیک اسید در آب با هر نسبتی حل می شود. این ماده علاوه بر حلال های قطبی، در حلال های غیر قطبی مانند کلروفرم و هگزان نیز محلول است. با آلکان های بالاتر (شروع با اکتان)، اسید استیک کاملا قابل مخلوط نیست و قابلیت انحلال پذیری آن با آلکان های طولانی تر کاهش می یابد. خاصیت حلال پذیری و قابل قبول اسید استیک، آن را به عنوان یک ماده حلال شیمیایی مفید در تولید دی متیل ترفتالات تبدیل می کند
مشخصات فیزیکی، شیمیایی و شکل ظاهری اسید استیک
اسید استیک مایعی است بی رنگ که دارای طعم تیز و بوی تندی مانند بوی سرکه می باشد. اما اسید استیک غلیظ خورنده است و می تواند به پوست آسیب برساند.
اسید استیک گلاسیال چیست؟ نقطه انجماد اسید استیک 16.6 درجه سانتی گراد است، لذا در دمای معمولی اتاق ظاهری یخ مانند و کریستالی دارد، به همین دلیل به اسید استیک گلاسیال معروف است. همچنین قابل ذکر است اسید استیک گلاسیال به نوع کاملا خالص این اسید نیز گفته می شود.
اکنون که دانستیم اتانوییک اسید یا استیک اسید گلاسیال چیست؟ واکنش آن با آب را نیز بررسی می کنیم. در مورد واکنش آن با آب باید گفت که اسید استیک در محلول های پایه آب، قابل تفکیک است و باز مزدوج خود یعنی یون استات را تولید می کند. در محلول های آبی، مقدار pKa اسید استیک برابر مقدار 4.76 است. یک محلول غلیظ 1.0 مولار با pH معادل 2.4 بیانگر این می باشد که تنها 0.4 درصد اسید استیک (اتانوییک اسید) تجزیه شده است، حال آن که در محلول های رقیق تر، اسید اتانوئیک بیش از 90 درصد تجزیه می شود. اسید استیک در حالت بخار، شامل دیمرهایی از دو مولکول اسید استیک است که به صورت پیوند هیدروژنی با هم ارتباط دارند.